Na de bevalling

Als je je niet fit voelt na de bevalling, de roze wolk minder roze lijkt te zijn, je er zelf niet uitkomt met de nazorg die je krijgt, dan kan ik je begeleiden naar een beter evenwicht. De kleine legt veel beslag op jouw energie; je kunt niet goed doorslapen, hebt stress of verwachtingen die niet uitkomen. Je voelt onvoldoende ondersteuning vanuit je netwerk. Of er is geen netwerk waarop je terug kunt vallen. Het alleen maar bezig zijn met werk en de zorg voor het kind valt je zwaar. Dit kan leiden tot erge vermoeidheid, depressie, onzekerheid. 
Daarnaast kan de bevalling een ingrijpende, traumatische ervaring zijn met blijvende lichamelijke klachten. Zoals een verzakte baarmoeder, een keizersnede met blokkades in het bekkengebied, zenuwproblematiek, bekkeninstabiliteit. Je lichaamsvorm die niet terugkeert, of problemen met afvallen. 
Jij als moeder kunt verdere achteruitgang van je gezondheid aanpakken door jezelf terug te vinden in je nieuwe leven. Ik kan je daarin bijstaan. Maak naast je drukke bestaan ruimte voor een afspraak om jezelf weer intact en heel te kunnen voelen.